Nieuws

Resultaat 141 - 144 (van 144)

 • “Nu vind ik lezen leuk” Bekijk details

  5 november 2019

  Elke zeven weken komt er in Bibliotheek Groesbeek een bijzondere leesgroep bij elkaar. Acht mensen lezen samen hetzelfde boek en praten hierover met elkaar. Het gaat om mensen die eerder bij ROC Nijmegen op les zaten om hun lees- en schrijfvaardigheid te verbeteren. Vroeger vonden ze lezen niet leuk, maar dat is nu wel anders.

 • Feestelijke opening Taalcafé in Bibliotheek Malden Bekijk details

  10 september 2019

  Op vrijdag 27 september is er een feestje in Bibliotheek Malden. Dan wordt het nieuwe Taalcafé feestelijk geopend door wethouder Frank Eetgerink. In het Taalcafé oefenen nieuwkomers samen met vrijwilligers met het spreken van de Nederlandse taal.

 • Feestelijke opening vernieuwde Bibliotheek Beek-Ubbergen Bekijk details

  5 september 2019

  De bieb in Beek-Ubbergen is helemaal vernieuwd. Wethouder Annelies Visser van de gemeente Berg en Dal verricht op woensdag 25 september om 14.30 uur de officiële opening. Kinderen kunnen deze dag experimenteren met een greenscreen of meedoen aan een circusworkshop. Iedereen is vanaf 14.00 uur welkom om de feestelijke opening mee te vieren.

 • Blije kinderen bij kinderdagverblijf De Dabbertjes dankzij BoekStart Bekijk details

  18 juni 2019

  In juni 2018 startte kinderdagverblijf De Dabbertjes in Beuningen met het leesbevorderingsprogramma ‘BoekStart in de kinderopvang’. Een jaar na dato is clustermanager Lorainne van Egmond tevreden met het resultaat. “Voorlezen vinden we belangrijk omdat het goed is voor de taalontwikkeling van kinderen. De boeken van de bieb zijn actueel, kleurig en duidelijk, wat zorgt voor veel blije kindergezichten!”

Paginanavigatie