Vacatures

Lopende vacatures:

Stagiaire Markering & Communicatie

De Bibliotheek Gelderland Zuid zoekt een stagiaire Marketing & Communicatie.

De bibliotheek organiseert jaarlijks tal van activiteiten voor verschillende doelgroepen. Van voorleessessies voor kinderen en literaire avonden met bekende schrijvers tot digitale cursussen en taalcafés. Om al deze producten en activiteiten onder de aandacht te brengen van onze doelgroepen, zijn we vanaf januari voor de afdeling Marketing & Communicatie op zoek naar een stagiair.

Stagiaire Huis van de Letters

De Bibliotheek Gelderland Zuid zoekt een stagiaire Huis van de Letters.

Vanaf januari is het team Huis van de Letters (Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg) op zoek naar een stagiaire. Het Huis van de Letters houdt zich bezig met het organiseren van alle literaire en culturele evenementen in Nijmegen op het gebied van literatuur, poëzie, jeugd, muziek en festivals. 

Vrijwilligers Bibliotheek De Biezantijn

Bibliotheek De Biezantijn is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij het Taalcafé of een cursus Klik en Tik.

Wil je anderen helpen om de Nederlandse taal te oefenen of om hen te leren hoe je bijvoorbeeld kunt e-mailen en bestanden verzenden? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.  
 

Vrijwilligers Bibliotheek Zwanenveld

Voor het Taalcafé in Bibliotheek Zwanenveld zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

In het Taalcafé leer je mensen van verschillende culturele achtergronden kennen en help je henmet het oefenen van de Nederlandse taal. Ook zoeken we nog vrijwilligers die tijdens het Taalcafé de kinderen van de deelnemers kunnen opvangen. 
 

Vrijwilliger VoorleesExpress

Functieprofiel

» Je bent 18 jaar of ouder
» Je hebt een open houding
» Je hebt affiniteit met kinderen
» Je bent enthousiast over boeken en (voor)lezen
» Je bent in staat te communiceren met verschillende doelgroepen
» Je bent betrouwbaar en flexibel

 

Scholieren/studenten: opruim- en sorteerkrachten

Weet je van aanpakken, werk je netjes en snel? Ben je beschikbaar voor een langere periode en ben je 15 jaar of ouder? Meld je dan aan als opruim- en sorteerkracht voor de bibliotheek.

Solliciteren