Vacatures

Lopende vacatures:

Medewerker Service, Techniek en Logistiek

De Bibliotheek Gelderland Zuid zoekt een medewerker Service, Techniek en Logistiek voor 32 uur per week.

Als medewerker Service, Techniek & Logistiek (STL) werk je in een klein team zelfstandig aan de werkzaamheden rondom het Facilitair Meldpunt (TopDesk). Je bent het centrale aanspreekpunt voor alle medewerkers van de bibliotheek en je verstrekt persoonlijk, telefonisch en digitaal  informatie aan klanten over de producten en diensten van het Facilitair Bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, correct en tijdig afhandelen van allerlei eerstelijns meldingen op facilitair en ICT gebied.

Adviseur Media

De Bibliotheek Gelderland Zuid zoekt een Adviseur Media voor 24 uur per week.

Als Adviseur Media ben je verantwoordelijk voor het beheer van de totale fysieke én digitale collectie van de bibliotheek. Je schaft media aan binnen het jaarlijks vastgestelde budget en adviseert het management over (inter)nationale ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Zowel op landelijk, regionaal als lokaal niveau draag je zorg voor extern en intern relatiebeheer met betrekking tot media. Je bent doorlopend in gesprek met leveranciers en collega's om de presentatie van de collectie als geheel te optimaliseren.

Medewerker communicatie

De Bibliotheek Gelderland Zuid zoekt een medewerker Communicatie voor de periode van 15 november 2019 tot 1 april 2020. Het betreft de vervanging van een zwangerschapsverlof.

Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en effectief inzetten van (online) communicatie ter versterking van de relatie met klanten, potentiele nieuwe klanten en stakeholders. Je bepaalt de online communicatie- en contentstrategieën en beheert alle aspecten van digitale marketing zoals de website, digitale nieuwsbrief, narrow casting, SEO en Google Analytics.

Vrijwilligers VoorleesExpress

Functieprofiel

» Je bent 18 jaar of ouder
» Je hebt een open houding
» Je hebt affiniteit met kinderen
» Je bent enthousiast over boeken en (voor)lezen
» Je bent in staat te communiceren met verschillende doelgroepen
» Je bent betrouwbaar en flexibel

Scholieren/studenten: opruim- en sorteerkrachten

Weet je van aanpakken, werk je netjes en snel? Ben je beschikbaar voor een langere periode en ben je 15 jaar of ouder? Meld je dan aan als opruim- en sorteerkracht voor de bibliotheek.

Solliciteren