Vacatures

Lopende vacatures:

Er zijn op dit moment helaas geen lopende vacatures. Wel zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers:


Vrijwilligers Taalcafé

Bibliotheek Muntweg

Op dinsdag 27 oktober vindt in Bibliotheek Muntweg de feestelijke opening plaats van het Taalcafé. De bibliotheek is op zoek naar vrijwilligers die bezoekers van het Taalcafé willen helpen met het leren van de Nederlandse taal.

Het Taalcafé is bedoeld voor mensen die willen oefenen met het spreken van de Nederlandse taal. Onder begeleiding van vrijwilligers leren de bezoekers nieuwe Nederlandse woorden. Ook spelen ze taalspelletjes. Het zijn gezellige ontmoetingen, met elke keer een ander onderwerp om over te praten.

Het Taalcafé in Bibliotheek Muntweg vindt vanaf 27 oktober iedere dinsdag plaats van 14.00 tot 16.00 uur. Wil je mensen graag helpen met het spreken van de Nederlandse taal? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Taalcafé via het aanmeldformulier hierboven vermeld.

Bibliotheek Millingen

Half april 2021 gaan we in Millingen starten met een taalcafé.
De bibliotheek is op zoek naar vrijwilligers die bezoekers van het Taalcaféwillen helpen met het leren van de Nederlandse taal.

Het Taalcafé is bedoeld voor mensen die willen oefenen met het
spreken van de Nederlandse taal. Onder begeleiding van vrijwilligers leren de bezoekers nieuwe Nederlandse woorden. Ook spelen ze taalspelletjes. Het zijn gezellige ontmoetingen, met elke keer een ander onderwerp om over te praten.

Het Taalcafé vindt vanaf half april (als de coronamaatregelen het toestaan) iedere woensdagochtend plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Wil je mensen graag helpen met het spreken van de Nederlandse taal? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Taalcafé via Antonin van Bergen, avbergen@obgz.nl.

Vrijwilligers VoorleesExpress

Functieprofiel» Je bent 18 jaar of ouder
» Je hebt een open houding
» Je hebt affiniteit met kinderen
» Je bent enthousiast over boeken en (voor)lezen
» Je bent in staat te communiceren met verschillende doelgroepen
» Je bent betrouwbaar en flexibel

Vrijwilligers Klik & Tik

Bibliotheek Muntweg

Tijdens de Klik en Tik bijeenkomsten zetten bezoekers onder
begeleiding van vrijwilligers de eerste stappen in de digitale wereld. In gemiddeld 10 lessen leren bezoekers om met een computer te werken.

 De Klik en Tik cursus in Bibliotheek Muntweg vindt vanaf 13 november iedere woensdag plaats van 11.00 uur tot 13.00 uur. Ben je handig metnde computer en wil je mensen graag leren dit ook te worden? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Klik en Tik cursus via het aanmeldformulier hierboven vermeld.

Kijk hier voor meer informatie over Klik & Tik.

Scholieren/studenten: opruim- en sorteerkrachten

Weet je van aanpakken, werk je netjes en snel? Ben je beschikbaar voor een langere periode en ben je 15 jaar of ouder? Meld je dan aan als opruim- en sorteerkracht voor de bibliotheek.

Solliciteren