Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Disclaimer

De Bibliotheek Gelderland Zuid besteedt zorg aan het geven van correcte informatie aan de bezoekers van haar website www.obgz.nl.

Het is mogelijk dat de informatie niet volledig of foutloos is. Aan de informatie op www.obgz.nl kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De Bibliotheek Gelderland Zuid kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade als gevolg van het gebruik van de aangeboden informatie. Evenmin is zij verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden waarnaar de website www.obgz.nl van de Bibliotheek Gelderland Zuid verwijst of waartoe (via link) toegang wordt geboden.

De Bibliotheek Gelderland Zuid kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze websites van derden.

Deze website wordt onder meer van informatie voorzien uit de database G!DS, de landelijke digitale sociale en culturele kaart van de openbare bibliotheken.

Auteursrecht en Databankenrecht 2013 Vereniging van Openbare Bibliotheken