Recentelijk heeft er een update plaatsgevonden in ons online catalogussysteem. Hierdoor kun je problemen ervaren in Mijn Bibliotheek of de Wise App. Vragen of hulp nodig? Neem contact op met onze Digitale Hulplijn of met onze klantenservice.

Collectie

Nieuwe boeken


Wat zou je willen lenen?

Boeken

E-books en luisterboeken

Ben je al lid van de bibliotheek met een Jeugd, Jongeren of Volwassenen-abonnement? Dan kun je met je biebpas ook e-books en luisterboeken lenen. Je moet je alleen nog even aanmelden voor een webaccount. Bekijk hier hoe dat werkt!

Kranten en tijdschriften

De bibliotheek heeft een aantrekkelijke collectie tijdschriften en kranten. De nieuwste nummers lees je in de bieb. Of lees tijdschriften op je telefoon of tablet via de Online Bibliotheek-app. Klik hier voor meer informatie.

Films & series

Onze collectie dvd's en blu-rays is ondergebracht in een aantal vestigingen, deze zijn uiteraard beschikbaar voor al onze leden via (gratis) reserveren. Bekijk hier ons aanbod en meer informatie.

Muziek & bladmuziek

Als lid van de bibliotheek kun je gratis cd’s en muziekdvd’s lenen via de landelijke collectie van Muziekweb. Klik hier voor meer informatie.

Waarmee kunnen we je helpen?

Aanschafsuggestie

Zou je graag zien dat er een boek opgenomen wordt in onze collectie, laat het ons dan weten. Dit kan via dit formulier.

Aanwinsten, toplijsten en leesadvies

Bekijk de aanwinstenlijst, toplijst of zoek op referentie-auteur.

> bekijk

Bibliotheek-app

Met de app 'de Bibiotheek Wise' heb je altijd en overal toegang tot je bibliotheek. Zoeken in de catalogus, reserveren en verlengen in één handige app.

Lees hier meer over het gebruik van de app.

Reserveren en verlengen

In 'Mijn Bibliotheek' heb je toegang tot verschillende diensten. Zoals het reserven en verlengen van materialen. Lees hier meer.

Leestips voor volwassenen

Elke 6 weken verversen we de etalages met nieuwste titels, boekentips van de maand en persoonlijke keuzes van de redactie. Bekijk hier onze leestips per genre.

Leestips voor jeugd en jongeren

Zoek je een digitaal prentenboek? Wil je lekker wegdromen bij een boek? Moet je lezen voor je lijst? Of zoek je informatie over een spreekbeurt? Bekijk hier wat de bibliotheek jou te bieden heeft.Ergens je oog op laten vallen, of gewoon even rondneuzen? Zoek hieronder de dichtstbijzijnde bibliotheek.

Zoek een Bibliotheek bij jou in de buurt