Films & series

Aanwinsten films en series

 • Ophelia

  Claire McCarthy

  Ophelia is de favoriete hofdame van koningin Gertrude. In het geheim trouwt ze met kroonprins Hamlet en wordt geconfronteerd met intriges, moord en hekserij. Vanaf ca. 16 jaar.

  Film

  Bekijk details van Ophelia

 • Young Sheldon; Seizoen 2

  De tienjarige Sheldon Cooper is briljant, maar sociaal onhandig en wordt op school gepest. Zijn moeder steunt hem en probeert hem te beschermen tegen de buitenwereld.

  Film

  Bekijk details van Young Sheldon; Seizoen 2

 • Never grow old

  Ivan Kavanagh

  Begrafenisondernemer Patrick Tate verdient weinig in het vredige grensstadje Garlow, Oregon Territory. Dat verandert door de komst van bandiet Dutch Albert en zijn kornuiten.

  Film

  Bekijk details van Never grow old

 • De brief voor Sinterklaas

  Lucio Messercola

  Sinterklaas organiseert een auditiedag voor nieuwe Pieten. Sem schrijft zich in, maar alle brieven raken zoek. Kan hij het Sinterklaasfeest redden? Vanaf ca. 5 jaar.

  Film

  Bekijk details van De brief voor Sinterklaas

 • Black Panther

  Ryan Coogler

  T'Challa alias Black Panther is de nieuwe koning van het Afrikaanse land Wakanda. Een conflict met een oude vijand bedreigt de vrede in zijn land en in de wereld.

  Film

  Bekijk details van Black Panther

Bekijk alle aanwinsten

DocsOnline

Via DocsOnline kijken biebleden gratis naar een selectie van twintig documentaires over diverse onderwerpen: van fotografie tot geschiedenis en van muziek tot wetenschap. Ook komen diverse actuele maatschappelijke thema's aan bod, bijvoorbeeld de vluchtelingenstroom en de Europese Unie. Je bekijkt de docu's op de pc's in je bieb.

Naar DocsOnline