Bibliotheek Gelderland Zuid

 • Spaar je favoriete boekfiguren!

  Dolfje Weerwolfje, Bob Popcorn, Superjuffie of één van de andere toffe buttons: Voor elk boek dat je leent ontvang je een button van je favoriete boekfiguur.

  Meer informatie over de actie

 • Hou jij van natuur, boeken, avontuur, de kleur groen of van al deze dingen tegelijk? Trek dan je niet-zondagse kleren aan en kom zondag 9 oktober naar het Gi-Ga-Groene Kinderboekenfeest!

  Tickets

 • Thuis aan de slag met een Digi Toolkit!

  In Bibliotheek Bemmel, Groesbeek, Elst én Muntweg kun je nu een Digi Toolkit lenen! Een doos met superleuke digitale spelmaterialen om thuis mee te experimenteren.

  Meer informatie

 • Tips voor thuisblijvers

  Online zijn we 24/7 open!

  Bekijk ons online aanbod

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van wat er georganiseerd wordt bij de bibliotheek? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Ontdek, beleef en leer alles op het gebied van literatuur, kennisdelen en persoonlijke ontwikkeling. Ook als je geen lid bent!

Bekijk


Nieuwe e-books


Voordeel met je biebpas

Met een biebpas haal je veel meer in huis dan boeken! Je krijgt namelijk altijd korting op onze activiteiten én op bijvoorbeeld creatieve cursussen, film, theater of een dagje uit bij een van onze partners.

Naar alle voordelen


Volg het laatste bibliotheeknieuws

Bekijk al het nieuws


Uitgelicht

Werken bij de bibliotheek

De Bibliotheek Gelderland Zuid biedt een leuke en inspirerende werkomgeving voor zowel haar medewerkers als vrijwilligers in de Gemeente Beuningen, Berg en Dal, Heumen, Lingewaard, Nijmegen en Overbetuwe.

Hulp voor Oekraïne

Er zijn inmiddels veel initiatieven op gang gekomen om Oekraïense vluchtelingen te helpen. Bijvoorbeeld om te lezen in hun eigen taal of om Nederlands te leren spreken. Hier vind je voorbeelden van deze initiatieven.

Informatiepunt Digitale Overheid

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Kun je wel wat hulp gebruiken? Kom langs bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek.