E-books & luisterboeken

Online Bibliotheek

E-books en luisterboeken leen je gratis via de online Bibliotheek. Je logt de eerste keer in met je inloggegevens van de bibliotheek.

Log in bij onlinebibliotheek.nl

De online Bibliotheek-app

Boeken lezen en luisteren op je tablet of smartphone was nog nooit zo makkelijk. Zoek, vind en leen in de app.

Naar de online Bibliotheek-app


Hoe werkt het inloggen in de app?

Kom je er niet uit?

Bekijk de veel gestelde vragen:

 

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice van de online Bibliotheek. Je krijgt binnen 3 werkdagen antwoord.Nieuwe e-books


E-books Eregalerij

De E-books Eregalerij biedt een selectie van 27 gedigitaliseerde meesterwerken uit de klassieke Nederlandse en Vlaamse literatuur. Je kunt deze boeken gratis downloaden en daarna (offline) lezen op je tablet, smartphone of pc. Elk boek is verrijkt met aantrekkelijke achtergrondinformatie in woord en beeld.

Naar de Eregalerij

Luisteren op CD?

In onze bibliotheek kun je diverse gesproken boeken vinden op cd. Dit boek kun je met een cd-speler altijd en overal beluisteren. Zo combineer je het lezen probleemloos met je dagelijkse bezigheden.

Luisterboeken op CD

Te laat begonnen met je literatuurlijst?

Er is in de Luisterbieb-app een speciale sectie 'Luisteren voor je lijst'. Hier kun je als scholier je boeken voor de literatuurlijst als luisterboek beluisteren, bijvoorbeeld in de bus of op de fiets op weg naar school, tijdens het sporten of in bed.

Online Bibliotheek

Moeite met lezen?

Lees je heel graag maar zijn de letters in de boeken te klein, wordt het boek te zwaar of vind je luisteren simpelweg fijner dan lezen? Dan heeft de Bibliotheek Gelderland Zuid de oplossing voor jou. Met grootletterboeken of luisterboeken lees je gewoon door.

Passend Lezen