Digitaal vaardig

Digitaal op weg in de bieb

De computer of tablet maakt een steeds onmisbaarder onderdeel uit van onze samenleving. Steeds meer organisaties gaan er ook vanuit dat ze je digitaal kunnen bereiken. De Bibliotheek Gelderland Zuid biedt in samenwerking met SeniorWeb, Forte Fit en KBO Groesbeek De Horst diverse activiteiten en cursussen aan die helpen bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden.

Activiteiten en cursussen

 • Klik & Tik Meer informatie

  Zet in de bieb samen de eerste stappen met je computer. Leer tijdens deze gratis cursus de basis die je nodig hebt om met een computer te kunnen werken. In alle rust, in kleine groepjes en met geduldige...

  Bekijk details van Klik & Tik

 • Digitaal Café Meer informatie

  Heb je een vraag over de computer, laptop, smartphone, internet, het lenen van e-books of andere digitale zaken? Loop gewoon eens binnen en stel je vragen! Het Digitaal Café is gratis te bezoeken.

  Bekijk details van Digitaal Café

 • Werken met de digitale overheid Meer informatie

  Het aanvragen van huur- of zorgtoeslag of het doorgeven van een verhuizing regel je tegenwoordig allemaal online. Kun je al een beetje werken met internet? Dan is deze gratis cursus wat voor jou.

  Bekijk details van Werken met de digitale overheid

 • Werken met Windows 10 Meer informatie

  Leer stap voor stap werken met Windows 10. Tijdens deze cursus van vijf of zes dagdelen werk je onder begeleiding in kleine lesgroepen. Cursus door SeniorWeb.

  Bekijk details van Werken met Windows 10

 • Werken met een tablet of smartphone Meer informatie

  Tablets en smartphones zijn eigenlijk kleine computers. Neem je eigen tablet of smartphone mee om deze in drie dagdelen beter te leren kennen. Cursus door SeniorWeb.

  Bekijk details van Werken met een tablet of smartphone

Waarmee kunnen we je helpen?