Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Jessica Knoll De favoriete zus

  In een reality tv-serie over succesvolle jonge vrouwen woedt een hevige strijd om de populariteit en zijn de onderlinge verhoudingen dusdanig verziekt door jaloezie dat dit dodelijke gevolgen heeft.

  Gedrukt boek

 • Stephen King De marathon

  In de nabije toekomst wordt in Amerika een lange afstands duurloop gehouden waarbij de deelnemers voortdurend met de dood worden bedreigd.

  Gedrukt boek

 • Lisa Jewell Niets is waar

  Een podcastmaker ontmoet een vrouw die haar een ongemakkelijk gevoel geeft. Ze komt erachter dat de vrouw, die ze steeds weer blijft tegenkomen, duistere geheimen verbergt. Voor ze het weet is die haar leven en zelfs haar huis binnengedrongen.

  Gedrukt boek

 • Clare Clark Undercover

  Een jonge vrouw raakt zwanger van een van de demonstranten van de groep milieuactivisten waartoe ze behoort. Wanneer hij plots verdwijnt, bouwt ze een leven op met haar dochter. Naarmate het meisje ouder wordt, begint ze vragen te stellen over haar vader en komt de schokkende waarheid aan het licht.

  Gedrukt boek

 • Lex Noteboom De man met duizend gezichten

  Een Nederlandse vrouw raakt in een voormalige Sovjetstaat verwikkeld in politieke intrige en een gevecht voor de veiligheid van haar gezin wanneer haar man onder druk wordt gezet om zijn tweelingbroer op te volgen als president.

  Gedrukt boek

 • Isa Maron Galgenveld

  Een eindexamenkandidate bemoeit zich met de oplossing van een gruwelijke moord in Amsterdam-Noord.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Elly Conway Argylle

Als een Russische oligarch de wereld naar de rand van de afrond brengt, moet een legendarische CIA-spion hem tegenhouden.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken