Nationale Voorleesdagen

Een huis voor Harry

Leo Timmers

Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden? Prentenboek met vrolijke, humoristische...

Bekijk dit boek

'Een huis voor Harry'

Voorlezen is altijd een klein feestje, én belangrijk voor de taalontwikkeling.

Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen extra aandacht voor voorlezen. Met leuke activiteiten in onze bibliotheken voor peuters en kleuters, veelal geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 2019: Een huis voor Harry van Leo Timmers

Word lid en ontvang een vingerpopje van Harry de kat!
Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis én zonder inschrijfkosten lid worden van onze bibliotheek. Schrijf je je in tijdens de Nationale Voorleesdagen? Dan mag je in de bibliotheek gratis het vingerpopje van Harry de kat ophalen.

Zeker zijn van een plaatsje bij een voorstelling?
Koop vooraf een kaartje in de bibliotheek of via onderstaande links.

Vingerpopje

Kom naar de bieb tijdens de Nationale Voorleesdagen...

... voor leuke (voorlees)voorstellingen en activiteiten!

 • Waar is kat? 3+ 23 JAN | Bibliotheek Huissen

  voorstelling

  Detective de Boer wil altijd alles weten. Maar hoe meer vragen hij stelt, des te minder antwoorden hij krijgt. Muzikale voorstelling over kwijtraken, speuren en gevonden worden, maar ook over spierballen en samenwerking. Door Theater Tweekant.

  Bekijk details van Waar is kat? 3+

 • De katten blues 2+ 27 JAN | Bibliotheek De Mariënburg (3 voorstellingen)

  voorstelling

  Kom kijken naar een leuke, fantasievolle en muzikale voorstelling van Poppentheater De Kletskous, waarbij de blues centraal staat.

  Bekijk details van De katten blues 2+

 • Hé, waar ben ik? 2+ 30 JAN | Bibliotheek Groesbeek

  voorstelling

  Kijk mee met kater Harry. Hij verliest de weg naar huis uit het oog en ontdekt zo nieuwe wegen en paden. Hij ontmoet nieuwe vrienden en ziet nieuwe werelden. Smoespot Theater maakt van de voorstelling 'Hé, waar ben ik?' één groot avontuur voor iedereen. Van de allerkleinsten tot de allergrootsten.

  Bekijk details van Hé, waar ben ik? 2+

 • Loet en Harry zijn verdwaald 2+ 1 FEB | Bibliotheek Lent - De Ster

  voorstelling

  Het stoere meisje Loet speelt graag buiten. Harry de kater zit liever binnen. Maar tikkertje spelen lijkt hem toch wel leuk. Samen met Loet en Vera de Vlinder gaat hij voor het eerst naar buiten. Maar dan verdwalen ze. Waar is hun huis gebleven? Samen met alle kinderen gaan ze op een grappige en muzikale zoektocht, begeleid door Ruth Bakker.

  Bekijk details van Loet en Harry zijn verdwaald 2+

 • De kat is verdwaald 2+ 2 FEB | Bibliotheek Elst & Bibliotheek Beuningen

  voorstelling

  De kat is verdwaald. Hoe vindt hij zijn huis? En hoe ziet zijn huis eruit? Pat & Pet willen wel helpen. Pat & Pet spelen een vrolijke, muzikale en interactieve voorstelling over verdwalen, helpen en vriendschap waarbij geen kind stil kan én hoeft te zitten.

  Bekijk details van De kat is verdwaald 2+