Recentelijk heeft er een update plaatsgevonden in ons online catalogussysteem. Hierdoor kun je problemen ervaren in Mijn Bibliotheek of de Wise App. Vragen of hulp nodig? Neem contact op met onze Digitale Hulplijn of met onze klantenservice.

Lid worden - jeugd

JEUGD

Let op: tijdelijk alleen aan de balie af te sluiten


Ben je 17 jaar oud of jonger? Dan is het Jeugd-lidmaatschap echt iets voor jou. Word gratis lid van de Bibliotheek Gelderland Zuid! Ook kun je gebruikmaken van alle diensten in onze 27 vestigingen.


Helemaal gratis Leen gratis boeken, e-books, luisterboeken, digi toolkits, strips, games en meer.*
Activiteiten Alle activiteiten van de bieb zijn gratis of met korting te bezoeken.
Opzegtermijn Een jeugdabonnement is maandelijks opzegbaar.
Leren in de bieb Maak gebruik van gratis Wi-Fi, computers, rustige studieplekken in al onze vestigingen! In bijna alle vestigingen kun je gebruik maken van een printer.
Boekstart Ouders van baby's ouder dan 3 maanden ontvangen een Boekstart-bon van de gemeente. Hiermee kan je kind gratis lid worden en ontvang je een boekstartkoffertje. Bekijk de video hieronder voor meer informatie.
Telaatgeld per dag € 0,15 per dag per geleend materiaal met een maximum van € 5,00 per geleend materiaal.
Uitleentermijnen Bekijk hier de uitleentermijnen.
Direct lenen? Bij een online aanvraag duurt het een aantal dagen voordat je je bibliotheekpas krijgt thuis gestuurd. Wil je direct materialen lenen? Open dan je abonnement in de bibliotheek.

*Eenmalige betaling van € 0,01 in verband met wettelijke goedkeuring van ouder/voogd.

Pas kwijt?

Vraag een duplicaatpas aan bij de balie in de bibliotheek. Dit kost € 5,-. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen!