Lid worden - flex

FLEX (voorheen 'MINI')

Met het Flex-abonnement maak je gebruik van de enorme collectie van de bibliotheek, zonder aan een betaald abonnement vast te zitten. Je kunt gebruikmaken van alle diensten in onze 27 vestigingen, krijgt korting op activiteiten van de bieb én je hebt gratis toegang tot het ruime cursusaanbod van Soofos en Goodhabitz. 


Tarief € 2,50 per item en één gratis verlenging*
Gigantische collectie Toegang tot de hele collectie van Bibliotheek Gelderland Zuid, met uitzondering van e-books en luisterboeken.
Online cursussen Ontwikkel jezelf met online cursussen van de bibliotheek. Van fotografie tot persoonlijk leiderschap en Excel, bekijk het volledige aanbod op obgz.nl/cursus.
Studie- en werkplekken Maak gebruik van gratis Wi-Fi, computers, rustige studie- en werkplekken in al onze vestigingen! In bijna alle vestigingen kun je gebruik maken van een printer.
Telaatgeld € 0,15 per dag per geleend materiaal met een maximum van € 5,00 per geleend materiaal.
Uitleentermijnen Bekijk hier de uitleentermijnen
PressReader Lees online duizenden internationale kranten en tijdschriften (meer dan 100 landen in 60 talen) via PressReader.
Activiteiten Alle activiteiten van de bieb zijn gratis of met korting te bezoeken.
Voordeel met je biebpas Leden van onze bibliotheek krijgen korting op diverse activiteiten van partners. Op bijvoorbeeld creatieve cursussen, film, theater of een dagje uit.
Direct lenen? Bij een online aanvraag duurt het een aantal dagen voordat je je bibliotheekpas krijgt thuis gestuurd. Wil je direct materialen lenen? Open dan je abonnement in de bibliotheek.

  

*Eenmalige betaling van € 0,01