Bibliotheek Heteren vanaf 16 januari tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 14 december 2022 10:29

Op zaterdag 11 februari 2023 opent de nieuwe bibliotheek in de Huiskamer van Heteren haar deuren. In verband met deze verhuizing is de huidige bibliotheek in Heteren aan de Flessestraat 13 vanaf maandag 16 januari 2023 gesloten.

Voor het ophalen van reserveringen, en andere bibliotheekdiensten, kunnen bezoekers tijdens de sluiting van de bibliotheek in Heteren terecht in Bibliotheek Zetten (Schweitzerpark 2a in Zetten). Van materialen die vanaf 19 december 2022 zijn geleend in Bibliotheek Heteren loopt de leentermijn af op 3 maart 2023. Tot en met 13 januari 2023 kunnen materialen nog worden ingeleverd op de huidige locatie. Met de bus vanuit Heteren naar de bieb? Lijn 237 brengt je van Heteren naar Zetten, en buurtbus 556 stopt voor de deur van de bibliotheek in Elst. 

Feestelijke opening

Op zaterdag 11 februari 2023 is iedereen van harte welkom bij de feestelijke opening van de Huiskamer van Heteren, Het Kwadrant 2 in Heteren. De Huiskamer van Heteren wordt een gezellige plek waar dorpsbewoners elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe kennis opdoen en aan allerlei activiteiten kunnen deelnemen. Naast de bibliotheek met een fijne leestafel en een gezellige jeugdafdeling is er een koffiebranderij, winkel met streekproducten en een servicepunt voor inwoners. Houd de Facebook- en Instagrampagina van de Huiskamer van Heteren in de gaten voor het programma.