Recentelijk heeft er een update plaatsgevonden in ons online catalogussysteem. Hierdoor kun je problemen ervaren in Mijn Bibliotheek of de Wise App. Vragen of hulp nodig? Neem contact op met onze Digitale Hulplijn of met onze klantenservice.

DIY Young Adult Book Club

Ben jij een echte boekenworm en heb jij het met je vrienden vaak over de boeken die je leest? Dan hebben jullie geluk! We hebben iets nieuws wat speciaal voor leesfans zoals jullie gemaakt is. Met de Young Adult Book Club-tasjes kun je samen met vrienden je eigen DIY-boekenclub opzetten, helemaal zoals je het zelf wilt.

Maar hoe werkt dat dan?

Hier reserveer je één van de zes tasjes. Deze zijn gevuld met vijf dezelfde boeken, handige handleidingen en toffe goodies. Je deelt de boeken uit onder je vrienden en gaat allemaal lekker lezen. Daarna plan je een datum, geeft je ouder opdracht om fris en chips te halen, want dat is toch wel nodig bij als jullie samenkomen om het boek te bespreken. Als je liever wortels met humus hebt dan is dat natuurlijk ook oké.

De handleidingen helpen jou en je vrienden om het gesprek over het boek op gang te brengen. Er staan leuke vragen in, maar ook wat extra informatie zoals recensies en filmpjes. Wat is er nu leuker dan kletsen over boeken? Niets toch?

Na je Book Club lever je het tasje met de boeken weer in bij de bieb. Alle goodies mag je houden.

Wil je weten uit welke boeken je kunt kiezen?