Lid worden - maand

MAANDABONNEMENT

Vanaf 18 jaar

Dit is ons meest complete lidmaatschap, met maandelijkse betaling. Als lid van de Bibliotheek Gelderland Zuid heb je toegang tot onze enorme collectie bestaande uit fysieke boeken, duizenden e-books en luisterboeken, kranten en tijdschriften en heel veel films, series, cd’s en bladmuziek. Ook kun je gebruikmaken van alle diensten in onze 27 vestigingen.

Wanneer we het abonnementsgeld niet kunnen innen, kun je beëindiging van je abonnement voorkomen door voor de 1e van de volgende maand alsnog te betalen. Klik hier voor de betaalmogelijkheden.


Tarief € 5,95 per maand (wordt automatisch verlengd)
Gigantische collectie Leen onbeperkt boeken, e-books, films en nog veel meer.
Opzegtermijn Maandelijks opzegbaar
Activiteiten Alle activiteiten van de bieb zijn gratis of met korting te bezoeken.
Voordeel met je biebpas Leden van onze bibliotheek krijgen korting op diverse activiteiten van partners. Op bijvoorbeeld creatieve cursussen, film, theater of een dagje uit.
Studie- en werkplekken Maak gebruik van gratis Wi-Fi, computers, rustige studie- en werkplekken in al onze vestigingen! In bijna alle vestigingen kun je gebruik maken van een printer.
Tijdschriften Lees gratis populaire Nederlandse en internationale tijdschriften in de online Bibliotheek-app! Fysieke tijdschriften leen je in de bibliotheekvestiging bij jou in de buurt.
Telaatgeld € 0,15 per dag per geleend materiaal met een maximum van € 5,00 per geleend materiaal
Uitleentermijnen Bekijk hier de uitleentermijnen
PressReader Lees online duizenden internationale kranten en tijdschriften (meer dan 100 landen in 60 talen) via PressReader
Online cursussen Ontwikkel jezelf met online cursussen van de bibliotheek. Van fotografie tot persoonlijk leiderschap en Excel, bekijk het volledige aanbod op obgz.nl/cursus