Heb jij één of meerdere kinderen tussen de 0 en 12 jaar? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Vul de korte enquête in en help ons om de bieb nóg leuker te maken, óók voor jou als ouder. Alvast bedankt!

Bibliotheek aan huis

De Bibliotheek aan huis is een service van de Bibliotheek Gelderland Zuid voor iedereen die niet in staat is om zelf een bibliotheek te bezoeken. Als u zich aanmeldt, neemt een van onze medewerkers contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat boeken en andere materialen die u wilt lenen, thuisgebracht en weer opgehaald worden. Deze service kost niets als u een Alles-in-één-abonnement van de bibliotheek heeft. Met de Bibliotheek aan huis betaalt u geen te-laat-geld. 
 

Kent u zelf een vrijwilliger?

U kunt ook gebruikmaken van de Bibliotheek aan huis als u iemand kent die de boeken en andere materialen voor u wilt brengen en halen. Als die vrijwilliger zijn of haar naam aan ons doorgeeft, kunt u profiteren van de voordelen van deze service en krijgt uw vrijwilliger de voordelen die een vrijwilliger bij de bibliotheek geniet.

Bel 024 - 327 49 11 of mail aanhuis@obgz.nl

 

Download hier de folder