Films & series

Aanwinsten films en series

 • Bäckström; Seizoen 2

  De meesterdetective Evert Bäckström wordt zelf in het nauw gedreven wanneer zijn aartsrivaal advocaat Tomas Eriksson op mysterieuze wijze wordt vermoord.

  Film

 • Sebastian Meise Grosse Freiheit

  In het naoorlogse Duitsland wordt Hans keer op keer gevangen gezet wegens zijn homoseksualiteit. In de gevangenis bouwt hij een band op met zijn celgenoot Viktor.

  Film

 • Young Sheldon; Season 4

  De tienjarige Sheldon Cooper is briljant, maar sociaal onhandig en wordt op school gepest. Zijn moeder steunt hem en probeert hem te beschermen tegen de buitenwereld.

  Film

 • Kat Coiro Marry me

  Popster Kat Valdez wil met haar vriend trouwen tijdens een concert, maar als ze erachter komt dat hij vreemd gaat kiest ze willekeurig uit het publiek een ander om te trouwen.

  Film

 • ANA. all in

  Strafpleiter Ana Tramel besluit het tegen de corrupte gokwereld op te nemen als ze hoort dat haar broer beschuldigd wordt van een moord op een directeur van een casino.

  Film

Bekijk alle aanwinsten

DocsOnline

Via DocsOnline kijken biebleden gratis naar een selectie van twintig documentaires over diverse onderwerpen: van fotografie tot geschiedenis en van muziek tot wetenschap. Ook komen diverse actuele maatschappelijke thema's aan bod, bijvoorbeeld de vluchtelingenstroom en de Europese Unie. Je bekijkt de docu's op de pc's in je bieb.

Naar DocsOnline