Gouden Boekenlegger

Vind de Gouden Boekenlegger

We hebben in onze nieuwe programmaboekjes tien Gouden Boekenleggers verstopt. De gelukkige vinders winnen twee gratis tickets* voor een activiteit in de bieb naar keuze!

Ons nieuwe programmaboek staat weer bomvol activiteiten voor jong en oud. Kindercolleges, digitale workshops, leeskringen, lezingen, schrijfcursussen… in de bieb valt iedere week heel veel te doen, te leren en te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kindercollege van Govert Schilling over het heelal of muziek en verhalen van Nico Dijkshoorn?

Tien gelukkigen krijgen twee gratis kaartjes voor een activiteit naar keuze als ze een Gouden Boekenlegger in een envelop (zonder postzegel) opsturen naar de bieb. De genummerde boekenleggers zijn verstopt in tien programmaboekjes.

De programmaboekjes zijn te vinden in de 26 vestigingen in de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Overbetuwe en Lingewaard. In elke gemeente is tenminste één Gouden Boekenlegger verstopt.

Laat je inspireren door ons programma-aanbod 2019/2020.

*Hoe werkt het?

Heb je één van de 10 gouden boekenleggers gevonden? Bof jij even!

Blader eens op je gemak door ons programmaboekje. Heb je een activiteit gevonden waar je graag heen wilt? Vul dan achterop de boekenlegger alle gevraagde gegevens in. Lever vervolgens de boekenlegger in bij jouw bibliotheek of stuur hem in een gesloten envelop (zonder postzegel) op naar:

Bibliotheek Gelderland Zuid
t.a.v. afdeling Marketing & Communicatie
Antwoordnummer 2236 | 6500 WC Nijmegen

Je ontvangt een mailtje met verdere instructies.

Let op: Het kan zijn dat een activiteit al is uitverkocht op het moment dat we jouw boekenlegger ontvangen. Zodoende vragen we een alternatieve activiteit in te vullen. Het is niet mogelijk om je in te schrijven voor activiteiten boven een bedrag van €15,-, zoals de schrijfworkshops en cursussen van onze bibliotheek. De actie geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Veel plezier en tot ziens in de bieb!