Agenda voor jongeren

Bekijk de complete agenda

Er is altijd iets te doen in de bieb!

In de bieb kun je boeken lenen en in alle rust studeren, maar er is nog veel meer te doen! Lezen, luisteren en leren kan namelijk ook van achter je computer, op je tablet en op je telefoon. Ook kun je gebruikmaken van handige digitale bronnen die je helpen bij het lezen en leren. Of kom eens langs tijdens onze workshops of spelmiddagen.

Binnenkort in de bieb:

Spelmiddagen Dungeons & Dragons

Elke eerste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur nemen de spelleiders van Spelslot jou mee op een Dungeons & Dragons-avontuur vol spanning en fantasie in de bieb! Deze avonturen beleef jij samen met andere helden in Bibliotheek Mariënburg.

Bekijk de data en tijden

Coderdojo: leren programmeren

Coderdojo Nijmegen organiseert één keer per maand op de zaterdag een workshop programmeren voor kinderen tussen 7 en 17 jaar. Doel is om kinderen kennis te laten maken met ICT en programmeren in het bijzonder.

Bekijk de data en tijden

Meer dan alleen maar boeken lenen!

Met je bibliotheekpas kun je online oefenen voor je theorie-examen, voorleesfilmpjes bekijken, informatie zoeken voor je werkstuk, oefenen voor de basisschoolvakken en nog veel meer. Kijk meteen wat er allemaal kan.

Ga naar Online Lezen & Leren


Tips per leeftijd

Zoek je een digitaal prentenboek? Wil je lekker wegdromen bij een boek? Moet je lezen voor je lijst? Of zoek je informatie over een spreekbeurt? Klik op je leeftijd en bekijk wat de bibliotheek te bieden heeft.