Ontdek een wereld vol verhalen!

☀️ Het is zomer! ☀️

Op het strand, in het vliegtuig, je eigen achtertuin of dobberend in een zwembad: Waar je ook bent te vinden deze zomer, wij zorgen voor de verhalen. Daag de kleintjes uit met het BiebBoys Expeditieboek, of ontdek een wereld vol verhalen met boekentips van over de hele wereld!


WINACTIE: Ontdek Nijmegen met een lokale bon t.w.v. €50

Met een lokale bon van Into Nijmegen kun je lekker gaan shoppen of bourgondisch genieten in de stad, op meer dan 100 locaties! Tevens ondersteun je de lokale ondernemers. Je kunt de bon ook online gebruiken in de webshop van I Love Nijmegen.

Winnen?
In al onze vestigingen vind je een gratis vouwkaart met leestips én een woordzoeker. Los de woordzoeker op en zend het goede antwoord in via onderstaande knop. Met de winnaar wordt via mail contact opgenomen.

Antwoord inzenden

Activiteiten in de zomer

In de zomer is er vanalles te doen in onze bibliotheken! Bekijk hieronder het overzicht of ga naar onze online agenda.

De agenda voor de jeugd vind je hier.

Reis rond de wereld met een boek 🗺️

Ontdek de mooiste verhalen van over de hele wereld. Haal de wereldkaart met leestips gratis op in de bibliotheek bij jou in de buurt, of bekijk ze hier en reserveer direct!

Europa

Azië

Oceanië

Afrika

Zuid-Amerika

Noord-Amerika


Sophie Green De leesclub aan het einde van de wereld

Vijf vrouwen in het afgelegen binnenland van Australië vormen een leesclub.

Bekijk dit boek

E-books & luisterboeken

Geen plek in je koffer voor alle boeken die je graag wil lezen? Of droom je liever weg bij een luisterboek dan tegen de zon in te fronsen? Dan kun je terecht in de online Bibliotheek! Daar vind je namelijk ruim 35.000 e-books en 3500 luisterboeken. Je probeert de online Bibliotheek deze zomer drie maanden uit met het zomer abonnement. Ben je al lid? Lees dan hieronder hoe je gebruik kunt maken van de online Bibliotheek.

Meer over de online Bibliotheek


Nog meer zomerse boeken

Harry Whittaker, Lucinda Riley Atlas

het verhaal van Pa Salt

De zeven zussen ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van Pa Salt. Wie is Pa Salt en waarom heeft hij de zussen geadopteerd?

Bekijk dit boek

Verder lezen na de zomer?