Heb jij één of meerdere kinderen tussen de 0 en 12 jaar? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Vul de korte enquête in en help ons om de bieb nóg leuker te maken, óók voor jou als ouder. Alvast bedankt!

Young Adult Book Event

Less is More 📚

Dat Young Adult-boeken populair zijn, weten Bibliotheek Gelderland Zuid, Dekker v.d. Vegt Boekverkopers en Ieder Talent Telt al lang! Bookstagram en Booktok zijn niet voor niets zo'n succes. Daarom organiseren we speciaal voor alle boekenwurmen uit de regio een fantastisch evenement waar je de tofste schrijvers uit ons land tegenkomt. En ben je niet zo'n boekenwurm maar vooral op zoek naar dunne boeken? Dat komt mooi uit, want het thema is 'Less is More'! Er worden tegenwoordig ontzettend goede boeken geschreven die vaak net 100 pagina's zijn, maar aan spanning het veelvoud in zich hebben.

Wat kun je allemaal doen op het YA Book Event?

In gesprek met schrijvers

Booktokker BillyLeest gaat in gesprek met schrijvers van drie verschillende uitgevers. Na elke interviewsessie is er een halfuur Meet&Greet met de auteurs met een signeersessie!

Workshops

Vergeet je niet in te schrijven voor onderstaande workshops!


BoekenBingo

13:00 - 13:30 uur

14:00 - 14:30 uur

15:00 - 15:30 uur

Shoppen

13:00 - 17:00 uur

Je kunt ook lekker shoppen bij allemaal bijzondere kraampjes van creatieve makers. Snuffel tussen unieke boekenleggers, kaarsen, ansichtkaarten, tassen en andere hebbedingetjes van onder meer:

- Till&Dill
- Magic & Books
- Obsidian Candles
- Inclusicards
- Art of Xodosh

Kluitman Novelles

Best of YA XS

Blossom Shorties