Vrijdag 26 april en zaterdag 27 april vindt er van 23:00 tot 8:00 uur onderhoud plaats aan ons bibliotheeksysteem. Het kan voorkomen dat je daardoor tijdelijk geen gebruik kunt maken van de catalogus voor het reserveren of verlengen van materiaal of het raadplegen van de Wise-app of Mijn Bibliotheek-omgeving. 

Slapen in de bieb

Gepubliceerd op: 27 november 2023 17:23

Het laatste weekend van de kerstvakantie is het bij de Bibliotheek Gelderland Zuid weer tijd voor Night at the Library Junior. Bibliotheek Mariënburg staat op zaterdagavond 6 januari 2024 vol met tentjes waarin kinderen van 8 jaar en ouder met een van hun ouders kunnen slapen. Van 's avonds 20.00 uur tot 's ochtends 9.30 uur is er van alles te doen in de bieb.

Tijdens Night at the Library is kinderboekenschrijver Marloes Kemming te gast, bekend van de boekenreeks ‘Fabulant’. Zij gaat samen met de kinderen een fantasiewereld verzinnen. Er is een workshop slaapliedjes schrijven en verhalenverteller Paul Groos gaat een Romeins verhaal vertellen. Tijdens de pyjamayoga komt iedereen even helemaal tot rust. Ook is er weer een ‘Beste Pyjama-wedstrijd’. Natuurlijk kunnen kinderen en ouders ook even in een hoekje in de bieb gaan zitten om lekker te lezen. Boeken genoeg! 

Tentje reserveren
Je koopt een ticket voor een overnachting in een tweepersoonstent, voor één kind en één volwassene (plus lievelingsknuffel!). Een ticket kost € 45 voor bibliotheekleden en € 50 voor overige bezoekers. De prijs is inclusief wat te drinken, snacks en ontbijt. Neem wel zelf je slaapspullen mee (matje of luchtbed, slaapzak, handdoek etc.). Tickets zijn hier verkrijgbaar.