Een nachtje griezelen in de bieb

Gepubliceerd op: 6 oktober 2022 15:02

Op zaterdag 29 oktober gaat er iets spannends gebeuren in Bibliotheek Beuningen. Kinderen mogen dan een nachtje slapen in de bieb! Tijdens de Halloween-editie van ‘Night at the Library’ staan er voor kinderen en ouders tentjes klaar in de bibliotheek. Op het programma staan onder meer griezelverhalen, een griezelspeurtocht en een griezelkostuumwedstrijd.

Een nachtje slapen in de bieb samen met (een van) je ouders: dat maak je niet snel mee. Voordat je in je tentje kruipt, is er van alles te doen in alle hoeken en gaten van cultureel centrum De Lèghe Polder, waar de bibliotheek in Beuningen is gevestigd. Je kunt luisteren naar griezelverhalen, er is een superspannende speurtocht en je mag experimenteren met digitaal spelmateriaal. Je komt op plekken waar je normaal nooit mag komen! En last but not least: trek je engste Halloween-kostuum aan en laat je schminken in de bieb. Diegene met het engste kostuum wint een prijs. Kinderen én hun ouders of verzorgers mogen aan alles meedoen, maar gewoon de hele nacht boeken lezen mag natuurlijk ook.

Tentje reserveren

Eén tentje voor twee personen kost €40 voor biebleden en €45 voor niet-leden. Eén volwassene van 18 jaar of ouder mag maximaal drie kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar meenemen. Snacks, drinken en ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen. De Night at the Library begint om 19.30 uur en duurt tot de volgende ochtend 10.00 uur. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.