Meedoen

Doe mee met de bieb!

Heb jij via jouw gemeente recht op korting op een bibliotheekabonnement of een gratis abonnement? Lees dan snel verder!

Meedoen-abonnement

In de gemeenten Nijmegen, Beuningen, Heumen, Lingewaard en Overbetuwe biedt de Bibliotheek Gelderland Zuid een Meedoen-abonnement aan. In de gemeente Beuningen heb je recht op dit abonnement met een Klavervierpas. Je kunt het tegoed inzetten voor een Volwassenabonnement (t.w.v. €64,95). Het bibliotheekabonnement is een jaar geldig.

Leen boeken, muziek, dvd’s en andere media uit de collectie van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Je hebt keuze uit meer dan een half miljoen materialen, plus e-books en luisterboeken van de Online Bibliotheek. Ook krijg je als lid korting op diverse activiteiten in onze vestigingen.

Meedoen?

Hieronder lees je hoe je in jouw gemeente een Meedoen-abonnement aanvraagt of verlengt.

Gemeente Nijmegen en gemeente Heumen:

Je gaat met je legitimatiebewijs en de QR-code van de gemeente naar de balie in de bibliotheek. Een medewerker bij de balie opent of verlengt het abonnement.

Gemeente Lingewaard:

Je kiest online via de website www.meedoeninlingewaard.nl voor een bibliotheek abonnement.

Gemeente Overbetuwe:

Je gaat met je legitimatiebewijs en het bestelbewijs van de gemeente naar de balie in de bibliotheek. De balie opent of verlengt jouw abonnement.

Gemeente Beuningen:

Je gaat met je legitimatiebewijs en je Klavervierpas naar de balie in de bibliotheek. De balie opent of verlengt jouw abonnement aan de hand van de Klavervierpas.

Het is niet mogelijk om je aan te melden voor een Meedoen-abonnement via de website van de Bibliotheek Gelderland Zuid. 

Handig:

  • Je ontvangt direct je bibliotheekpas en hiermee kun je gelijk een mooi boek of een leuke DVD uit onze collectie lenen.
  • Na een jaar stopt het Meedoen-abonnement automatisch. Je kunt daarna voor een ander abonnement kiezen of je huidige abonnement verlengen als je weer voor de regeling in aanmerking komt.