Werkplekregistratie

  • Reserveer je studie- of werkplek

Hoe werkt het?

  1. Studie- of werkplek reserveren

    Reserveer hier je plekje als je lid bent, of maak een gastaccount aan. Na inschrijving ontvang je een bevestiging via het bij ons bekende mailadres.

  2. Inchecken in de bibliotheek

    Scan binnen 15 minuten na starttijd de QR-code op de werkplek om in te checken. Vul je unieke reserveringscode in die je per mail hebt ontvangen.

  3. Ben je eerder klaar?

    Check dan even uit door de QR-code nogmaals te scannen. De werkplek komt dan weer beschikbaar voor anderen.

Ik ben lid van de bieb

Reserveer een werkplek

Ik wil het uitproberen

Maak een gastaccount aan

Let op:

Ben je vandaag lid geworden? 24 uur na inschrijving kun je een werkplek reserveren.Veelgestelde vragen

Hoe te reserveren?

Via een van de bovenstaande knoppen kom je in de reserveermodule. Daar zie je overzichtelijk en eenvoudig waar en op welk moment werkplekken beschikbaar zijn. Kies een dag en een tijd en verstuur je aanvraag. Jouw werkplek is nu gereserveerd. Je kunt twee reserveringen tegelijk doen: eentje voor dezelfde dag en een voor de dag erop. Je kunt tot 2 tijdblokken tegelijk boeken. Het gereserveerde tijdblok duurt maximaal vier uur.

Hoe lang mag ik gebruik maken van de gereserveerde studie- of werkplek?

Het gereserveerde tijdblok duurt maximaal vier uur. Je kunt tot 2 tijdblokken tegelijk boeken. 

Vanaf welke leeftijd kun je een studie- of werkplek reserveren?

Een studie- of werkplek reserveren kan vanaf 12 jaar.

Wat moet ik doen als ik in de bibliotheek ben?

Je krijgt een bevestiging via de mail. Daarin staat het nummer van de gereserveerde werkplek, in welke vestiging en op welke locatie in de vestiging de werkplek is. Op jouw gereserveerde werkplek scan je de QR-code van de tafel. Vervolgens log je in met jouw unieke reserveringsnummer.

LET OP: 2 keer achter elkaar inloggen leidt tot een ongewenste uitcheck. Dan komt de werkplek weer beschikbaar in de reserveermodule en kan gereserveerd worden door iemand anders.

Waarom is mijn werkplekregistratie geannuleerd?

Ben je na 15 minuten nog niet ingelogd? Dan annuleren we je reservering. Wil je zelf annuleren? Dat kan via de link in de bevestigingsmail. Fijn als je dat doet. Dan kan iemand anders gebruik maken van de werkplek. Geen zin om te reserveren? In bijna al onze vestigingen vind je werk- en studieplekken waarvoor je niet hoeft te reserveren. Kom binnen en kijk of er nog plek is.

Ben je er wel, maar ging er iets mis met het scannen van de QR-code?

De reservering die je gemaakt had, is helaas vervallen. Maar 15 minuten na ontvangst van de annuleringsmail, kun je de plek wel opnieuw reserveren. (tot die tijd kun je gewoon alvast op de werkplek gaan zitten, als niemand anders hem intussen gereserveerd heeft).