Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Voortgezet onderwijs

  • Voortgezet onderwijs

Bibliotheek in het voortgezet onderwijs

Leerlingen die plezier hebben in lezen, duiken vaker in een verhaal en verhogen vanzelf hun taalniveau. Of het nu lezen in een boek is, of het lezen van een online blog. Taal is belangrijk, het is een voorwaarde om mee te kunnen doen in onze maatschappij. Taal vormt ook de basis van digitale geletterdheid, een andere belangrijke basisvaardigheid in de 21e eeuw. De Bibliotheek Gelderland Zuid ondersteunt je bij het stimuleren van leesplezier en het vergroten van de digitale geletterdheid van jouw leerlingen.

Meer informatie?

Neem contact op met programmacoördinator Linda Vogelesang.

E: lvogelesang@obgz.nl
T: 024-3274907
 

Leesbevordering

Kennismaking met de bibliotheek

Digitale geletterdheid