Afhaalbieb

Aanvraag boekenpakket

Met de Online Bibliotheek (e-books en luisterboeken) en andere digitale bronnen (voor jeugd, jongeren en volwassenen) kunnen jij en je leerlingen lekker blijven lezen. Wil je toch liever een aantal fysieke boeken lenen voor leerlingen, die je door de leerlingen laat ophalen op school of die jij aflevert bij je leerlingen thuis? Dan kun je met je groepsabonnement vanaf nu ook gebruik maken van de Afhaalbieb voor scholen.

Speciaal voor jouw klas stellen we een boekenpakket samen, met 20 boeken (groot abonnement) of 10 boeken (klein abonnement). Heb je al eerder titels gereserveerd in deze vestiging? Deze doen we dan gelijk in het pakket. De (verdere) inhoud is een verrassing!

We vragen je daarbij wel om de boeken die je eerder leende in te leveren op het moment dat je het boekenpakket komt afhalen. Zo zorgen we dat al onze leden zoveel mogelijk gebruik kunnen blijven maken van onze boeken.

  1. Selecteer je afhaallocatie

    Klik hieronder op de bibliotheekvestiging van je voorkeur om je aanvraag door te geven. 

  2. Geef het gewenste pakket door

    We houden bij het samenstellen zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren.

  3. Je boekenpakket wordt gereed gemaakt

    Na je aanvraag gaan we zo snel mogelijk voor je aan het werk. Het zal ten minste drie werkdagen duren voordat jouw boekenpakket klaarligt in de gekozen bibliotheekvestiging. We nemen contact met je op als dit het geval is.


Staat je vraag er niet bij of heb je hulp nodig?

Neem contact met ons op via educatie@obgz.nl.