Ruimte reserveren

Wil je een kamer gebruiken met meerdere personen, voor bijvoorbeeld een overleg of studiebijeenkomst? Dan is reserveren mogelijk vanaf 4 personen en voor maximaal een dagdeel. De Eerste Kamer is geschikt tot 8 personen. De Tweede Kamer biedt ruimte aan 12 personen.

Reserveren kan per mail via STL@obgz.nl.

Je hoeft je bij binnenkomst niet aan te melden. Je kunt op het afgesproken tijdstip direct gebruik maken van de kamer.

Tarieven
Tijdens openingstijden             
Eerste kamer       8 personen       € 30,00     
Tweede kamer     12 personen     € 45,00     

Derde kamer        20 personen     € 75,00     
(1e en 2e kamer)

Beide kamers hebben een glazen wand en zijn daarmee niet geschikt voor bijeenkomsten met een vertrouwelijk karakter.

Als de kamers niet gereserveerd zijn, dan ben je vrij om de kamers te gebruiken. Als de kamers zijn gereserveerd dan is dit niet mogelijk en zal dit aan de buitenzijde aangegeven zijn.

Wil je de ruimtes buiten openingstijden huren, vraag dan een offerte aan.

Catering
In de bibliotheek is Coffeelovers gevestigd. Indien je catering wenst dan kun je van de diensten van Coffeelovers gebruik maken.

Voor organisaties
De Bibliotheek Gelderland Zuid wil samenwerken met organisaties in het verlengde van onze informatie- en adviesfunctie voor een breed publiek. De Bibliotheek De Mariënburg ontvangt dagelijks gemiddeld 1500 bezoekers. De Eerste en Tweede Kamer zijn geschikt voor een breed scala aan diensten. Denk aan het houden van spreekuren, informatiebijeenkomsten, trainingen, huiswerkbegeleiding etc. Zie je interessante aanknopingspunten voor je organisatie? Neem dan contact op met de bibliotheek via info@obgz.nl of via telefoonnummer 024-3274911.


 

Ruimte