Ruimte reserveren

Op een rustige plek in de Bibliotheek Mariënburg in het centrum van Nijmegen vind je de Eerste, Tweede en Derde Kamer. Wil je in een afgezonderde ruimte studeren, lezen, of met je laptop gratis internetten? Dat kan in één van deze kamers.

Je bent geheel vrij om binnen te lopen als de kamers niet gereserveerd zijn. Op de narrowcasting bij de ingang kan je zien of er al reserveringen zijn. Wil je een kamer gebruiken met meerdere personen, voor bijvoorbeeld een overleg of studiebijeenkomst? Dan is reserveren mogelijk vanaf 4 personen en voor maximaal één dagdeel.

Reserveren

De volgende ruimtes zijn in Bibliotheek Mariënburg te reserveren:

 • Eerste kamer
  Capaciteit: 8 personen
  Prijs: €52,50 (incl. BTW)
 • Tweede kamer
  Capaciteit: 12 personen
  Prijs: €80,- (incl. BTW) 
 • Derde kamer                   
  Capaciteit: 20 personen
  Prijs: €115,- (incl. BTW) 

Reserveren kan door te mailen naar verhuur@obgz.nl. Je kunt op het afgesproken tijdstip direct gebruik maken van de kamer zonder je te melden. Je kunt uiterlijk tot een week vooruit reserveren.

Voor organisaties

De Bibliotheek Gelderland Zuid wil samenwerken met organisaties in het verlengde van onze informatie- en adviesfunctie voor een breed publiek. De Bibliotheek Mariënburg ontvangt dagelijks gemiddeld 1500 bezoekers. De Eerste, Tweede en Derde Kamer zijn geschikt voor een breed scala aan diensten. Denk aan het houden van spreekuren, informatiebijeenkomsten, trainingen, huiswerkbegeleiding etc.
Ziet u interessante aanknopingspunten voor uw organisatie? Neem dan contact op met de bibliotheek via info@obgz.nl of via T 024-3274911.

De ruimtes bevinden zich in de Bibliotheek Mariënburg, links achter de jeugdafdeling.