BiebPanel

Meedenken met de bibliotheek?

Meld je dan aan voor ons BiebPanel!

Denk mee!

Om onze dienstverlening steeds meer te verbeteren en op onze klanten af te stemmen doen wij vier keer per jaar een online onderzoek. En jij kan meedenken.

Elk onderzoek gaat over een bepaald thema. Aan onze leden en bezoekers vragen we om mee te doen aan BiebPanel en op die manier mee te denken aan de toekomst van de bibliotheek. Met jullie feedback kunnen wij waardevolle verbeteringen doorvoeren in onze dienstverlening.

Meld je aan voor het BiebPanel

Het invullen van de vragenlijsten kost ongeveer 10 minuten per keer en alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Je krijgt gegarandeerd geen ongewenste telefoontjes of spam.

 

Resultaten

Vragen over BiebPanel?

Heb je vragen over BiebPanel, stel ze gerust. Klik hieronder voor de contactpagina of mail ons via helpdesk@biebpanel.nl.

Contactpagina BiebPanel

Wil je je afmelden?

We hopen natuurlijk dat je je lidmaatschap niet wilt opzeggen, maar als je wilt afzien van verdere deelname, is dat in een handomdraai geregeld. Je kunt dit aangeven op de pagina “Gegevens wijzigen” in het hoofdmenu op www.biebpanel.nl. Hiervoor log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord van BiebPanel.