Taalcafé en Digitaal Café weer open in de bieb

Gepubliceerd op: 13 juli 2021 13:53

Mensen die graag (beter) de Nederlandse taal willen leren, kunnen weer wekelijks terecht in de Taalcafés in Bibliotheek De Mariënburg, Lent-De Ster, Groesbeek en Beuningen. Vragen over de computer, telefoon of tablet? Ook het Digitaal Café in Bibliotheek De Mariënburg is iedere donderdagochtend weer open voor hulp op digitaal gebied.

In het Taalcafé van de bieb is iedereen van harte welkom om te oefenen met Nederlands spreken. Het is leerzaam, gezellig en ook nog eens gratis. Vrijwilligers helpen de bezoekers in kleine groepjes en op hun eigen niveau. Een fijne plek om andere mensen te ontmoeten en tegelijk nieuwe woorden te leren. Het Taalcafé in Bibliotheek De Mariënburg is iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur en iedere donderdag van 19.00 tot 20.30 uur. In Bibliotheek Lent – De Ster is het Taalcafé elke woensdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Ook de Taalcafés in Bibliotheek Groesbeek (iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur) en Bibliotheek Beuningen (iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur) zijn weer open. 

Digitaal Café 

Een digitale foto versturen via de laptop? Bibliotheekboeken verlengen via de telefoon? Dit kan nog best lastig zijn. Bijvoorbeeld omdat je een foutmelding krijgt, of het apparaat doet gewoon niet wat jij wilt. Iedereen met vragen over de computer, telefoon of tablet is op donderdagen tussen 10.00 en 12.00 uur welkom bij het Digitaal Café in Bibliotheek De Mariënburg. Er is een vrijwilliger aanwezig om advies te geven.