Heb jij één of meerdere kinderen tussen de 0 en 12 jaar? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Vul de korte enquête in en help ons om de bieb nóg leuker te maken, óók voor jou als ouder. Alvast bedankt!

Een zomer lang lezen met de bieb

Gepubliceerd op: 8 juni 2022 16:22

Lees jij vooral in de zomer? De Bibliotheek Gelderland Zuid heeft nu een speciaal zomerabonnement voor drie maanden. Van 1 juli t/m 30 september kun je voor 15 euro boeken lenen uit de hele collectie van de bieb, inclusief e-books en luisterboeken. Ook delen biebmedewerkers een groot aantal zomerleestips, online én in de vestiging.

Voor velen misschien herkenbaar: in de zomer heb je eindelijk de tijd en rust om een boek te lezen. Daarom biedt de Bibliotheek Gelderland Zuid een speciaal zomerabonnement aan. Als je vóór 1 juli een zomerabonnement afsluit, kun je van 1 juli tot en met 30 september 2022 materialen lenen uit de hele collectie van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Die bestaat uit meer dan een half miljoen titels. Ook heb je toegang tot e-books en luisterboeken van de Online Bibliotheek. Het zomerabonnement kost 15 euro. Inschrijven kan online of via de balie in een van de 27 vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Je betaalt geen inschrijfkosten (á € 5,-). Voorwaarde is wel dat je de afgelopen drie maanden geen lid was van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Elke nieuwe zomerabonnee krijgt een persoonlijke boekentip van de bieb. Zo kan jouw leeszomer meteen goed beginnen. 

Zomerleestips

Speciaal voor de zomer geven bibliotheekmedewerkers zomerse boekentips. In elke vestiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid liggen vanaf 13 juni gratis uitvouwkaarten, met leestips in vijf verschillende genres (romantisch, spannend, biografie, historisch en non-fictie). Zijn de boeken uitgeleend? In de bibliotheek zijn nog veel meer boekentips te vinden op de presentatiemeubels. Of vraag een van de medewerkers om een boek dat bij jou past.

Zomerabonnee worden of behoefte aan meer zomerleestips? Kijk op www.obgz.nl/zomer.