Boekenpanel geeft leestips tijdens Boekenproeverij

Gepubliceerd op: 22 maart 2022 08:57

Je kent het vast wel, je loopt in de bieb of de boekhandel, en hebt geen idee welk boek je moet kiezen. Tijdens de Boekenproeverij op maandag 4 april in Bibliotheek De Mariënburg krijg je leestips van boekenexperts.

Tijdens de Boekenproeverij neemt een boekenpanel op het podium in de bieb plaats. Het panel bestaat uit boekverkoper Hanneke Lucassen (Dekker v.d. Vegt), universitair docent Engelse literatuur Usha Wilbers (Radboud Universiteit) en klantadviseur Hanneke Huidekoper van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Zij zullen enthousiast vertellen over hun favoriete boeken. Boeken die al enige tijd geleden zijn gepubliceerd, maar opnieuw aandacht verdienen. Oftewel, de ‘pareltjes’ uit de collectie van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Leeskringleden en andere leesliefhebbers kunnen deze avond inspiratie opdoen.

De presentatie is in handen van stadsdichter Heidi Koren. Na afloop krijgen de bezoekers een boekje mee naar huis met de titels die deze avond zijn besproken, plus een groot aantal aanvullende leestips.

De Boekenproeverij begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de balie in de bibliotheek of via www.obgz.nl/agenda. Voor bibliotheekleden en studenten kost een kaartje 6 euro, overige bezoekers betalen 8 euro.