Ruimte reserveren

Op een rustige plek in de Bibliotheek De Mariënburg vindt u de Eerste en Tweede Kamer. Wilt u in een afgezonderde ruimte studeren, lezen, of met uw laptop gratis internetten? Dat kan in één van de kamers.

Gebruik door personen

U bent geheel vrij om binnen te lopen als de kamers niet gereserveerd zijn. Op de agenda bij de kamers kunt u zien of er al reserveringen zijn. Wilt u een kamer gebruiken met meerdere personen, voor bijvoorbeeld een overleg of studiebijeenkomst? Dan is reserveren mogelijk vanaf 4 personen en voor maximaal een dagdeel.

Reserveren

De Eerste Kamer is geschikt tot 8 personen. De Tweede Kamer biedt ruimte aan 12 personen.
Reserveren kan telefonisch via nummer 024 - 327 49 11. U kunt op het afgesproken tijdstip direct gebruik maken van de kamer zonder u te melden. U kunt uiterlijk tot een week vooruit reserveren.

Voor organisaties

De Bibliotheek Gelderland Zuid wil samenwerken met organisaties in het verlengde van onze informatie- en adviesfunctie voor een breed publiek. De Bibliotheek De Mariënburg ontvangt dagelijks gemiddeld 1500 bezoekers. De Eerste en Tweede Kamer zijn geschikt voor een breed scala aan diensten. Denk aan het houden van spreekuren, informatiebijeenkomsten, trainingen, huiswerkbegeleiding etc.
Ziet u interessante aanknopingspunten voor uw organisatie? Neem dan contact op met de bibliotheek via info@obgz.nl of via T 024-3274911.

De Eerste en Tweede Kamer bevinden zich in de Bibliotheek De Mariënburg, links achter de jeugdafdeling.