Meer over 'Mijn Bibliotheek'

In 'Mijn bibliotheek' heb je toegang tot verschillende diensten. Je kunt bijvoorbeeld vanuit huis je (leen)tegoed opwaarderen via iDEAL, je kunt zien wat je geleend hebt, je geleende materialen verlengen, of je (e-mail)adres invoeren of wijzigen.

Als klant kun je de eerste keer dat je inlogt, inloggen met je pasnummer en je pincode. Je pincode is door de bibliotheek aangemaakt, en bestaat uit de eerste vier cijfers van je geboortedatum. Verander deze pincode bij het inloggen in een zelfgekozen wachtwoord. 

Inloggen in de 'Mijn Bibliotheek' omgeving kan via de website, maar ook via de Bibliotheek Wise App. 

Reserveren

Reserveren van materialen van de Bibliotheek Gelderland Zuid is gratis. Reserveren kan via de catalogus van onze website. Via de zoekbalk op de homepage geef je een zoekterm in.

Klik vervolgens in de resultatenlijst op de gewenste titel en ga door naar ‘Reserveer’ en log in. Kies de vestiging waar je het materiaal wilt ophalen.

Je kunt ook reserveren via de Wise App of in de bibliotheek zelf.

Bekijk de video of klik op de link voor de uitleg op papier. 

Verlengen

Verlengen kan via 'Mijn bibliotheek' op onze website, via de Bibliotheek Wise App of in de bibliotheek zelf.

  • De nieuwe termijn gaat in vanaf het moment dat de lopende leentermijn is afgelopen.
  • Alle materialen mogen 1 keer verlengd worden.
  • Materialen die door een andere klant gereserveerd zijn, kunnen niet verlengd worden.
  • Bij het verlengen van materialen wordt bij het Mini-abonnement opnieuw leengeld berekend.

Inloggen in 'Mijn Bibliotheek' via de website

Inloggen in 'Mijn Bibliotheek' via de Wise App
Met de gratis Bibliotheek Wise app regel je bibliotheekzaken op je smartphone wanneer het jóu uitkomt. Zoeken in de catalogus, reserveren en verlengen in één handige app. In de app zie je wat je geleend hebt en wanneer dit weer ingeleverd moet worden.

Op zoek naar leestips? Neem een kijkje bij de aanwinstenoverzichten en de persoonlijke lees- en luisteradviezen. 

De eerste keer dat je de app opent kies je de Bibliotheek Gelderland Zuid via de plaatsnamenlijst. Daarna log je in met je gebruikersnaam of pasnummer en je wachtwoord, net zoals op de website.

Leuke tip: leden met een (android)toestel met een NFC-reader kunnen via de Wise App titelinfo en reviews over een exemplaar opvragen door het toestel in de buurt te houden!

Wise App