Familie Robot

Het Festivalhuis en Bibliotheek Gelderland Zuid Presenteren: Familie Robot!

Wil je kletsen met een robot, zelf programmeren, filmpjes maken of iets opsteken over kunstmatige intelligentie? Kom naar Familie Robot! Een ijzersterke festivaldag over computers en robots voor kinderen van 4-12 jaar en hun grote mensen.

Maak samen met ‘elektronica tovenaar’ Tony Roe muziek, kom naar het familiecollege van filosoof en kinderboekenschrijver Bas Haring en plof neer in de korte-film-bios. Train Robot Hero van Robotstories, verzin een toffe robot met kinderboekenschrijver Tineke Honingh, leer Ozobotjes programmeren en nog veel meer. Bekijk hier het programma.

Let op! Voor het concert om 11.30 uur heb je een ticket nodig. Het programma vanaf 13.00 uur is gratis toegankelijk.

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.

International Science Film Festival, Wintertuin, Music Meeting Festival en Go Short wonen gezamenlijk in de oude stadswinkel. Deze bijzondere plek in het centrum van Nijmegen werd voor én door hen omgedoopt tot Festivalhuis. De gezamenlijke huisvesting zorgt voor een bundeling van kennis en ervaring en leidt ook tot crossovers tussen de festivals. Het Festivalhuis bestaat uit de disciplines muziek, literatuur, film en wetenschap. Een geweldige basis voor grensoverschrijdend werken aan nieuw aanbod.