Night at the library - junior

"Een nachtje slapen in de bieb samen met (een van) je ouders: hoe tof is dat?!"

Kom je logeren in de bieb?

Voordat je in je tentje kruipt, is er van alles te doen in alle hoeken en gaten van de bibliotheek. Wat dacht je van improvisatietheater, een potje Lezergamen, Harry Potter Weerwolven of een echt kussengevecht! Verhalenverteller Paul Groos komt een paar spookachtige verhalen vertellen. En last but not least: trek je mooiste pyjama aan voor de ‘Beste Pyjama-wedstrijd’.

Kinderen én ouders mogen aan alles meedoen, maar gewoon de hele nacht boeken lezen mag natuurlijk ook.

Locaties

  • 01 FEB | Bibliotheek Zwanenveld (uitverkocht)
  • 09 FEB | Bibliotheek Beuningen
  • 16 FEB | Bibliotheek De Mariënburg (uitverkocht)
  • 22 FEB | Bibliotheek Overasselt (geannuleerd)

Kaartjes

Vragen?

Hoeveel kost Night at the Library - junior?

Een nachtje slapen in een tent kost €40,- voor biebleden en €45,- voor niet-biebleden. In één tent is plaats voor twee personen. Snacks, drinken en ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen. Haal hier je kaartjes.

Voor welke leeftijd is deze editie?

De afgelopen jaren was de volwassenen 'Night at the Library' een groot succes en altijd uitverkocht! Echter hebben we de kinderen uit Gelderland Zuid moeten teleurstellen, de Night at the Library was namelijk vanaf 18 jaar.

Om ook kinderen de kans te geven om een keertje een nachtje in de bibliotheek te slapen hebben we daarom dit jaar de boel omgegooid en komen er vier edities Night at the Library junior.
Speciaal voor kinderen van de bovenbouw (en hun ouders): 8 t/m 12 jaar.

Mag ik ook zonder mijn ouders/voogd komen?

Nee, dat kunnen we niet toestaan. Kinderen vallen onder de verantwoordelijkheid van een volwassene van 18 jaar of ouder. Daarbij mogen er maximaal drie kinderen per volwassene mee komen slapen. 

Hoeveel tentjes heb ik nodig?

In één tentje is ruimte voor twee personen. Je koopt een tent voor €40,- (leden) of voor €45,- (niet-leden), daarmee ben je verzekerd van een slaappekje voor twee personen.

Hiervoor gelden de volgende regels:

  • Maximaal twee personen in één tent
  • Maximaal drie kinderen per één volwassenen

Wil je met vier kinderen komen, moeten daar twee volwassenen bij zijn. Je koopt dan voor zes personen, drie tentjes. Wil je met twee kinderen komen, moet daar één volwassenen bij zijn. Je koopt dan voor 3 personen, twee tentjes.

Hier kan je je tweepersoons tentje reserveren

Ik mag niet alles eten en drinken, wordt hier rekening mee gehouden?

Als je een kaartje hebt gekocht wordt er vooraf contact met je opgenomen via de mail. Je kunt dan tijdig je dieetwensen doorgeven.

Wat moet ik meenemen?

Het enige wat je nodig hebt is je slaapspullen. Denk aan een matje/luchtbed, slaapzak, kussen en je pyjama (een bijzondere natuurlijk voor de ‘beste pyjama wedstrijd’). En uiteraard veel goede zin! Snacks, drinken en ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen.