Een zomer vol verhalen

☀️ De zomer staat voor de deur! ☀️

Op het strand, in het vliegtuig, je eigen achtertuin of dobberend in een zwembad: Waar je ook bent te vinden deze zomer, wij zorgen voor de verhalen. Daag de kleintjes uit met de BiebBoys Zomerchallenge, of laat je inspireren door de boekentips en doorleeslijstjes van onze klantadviseurs!


Welk spannend boek pak jij deze zomer?

Leestip van klantadviseur Lianne:
De doorbraak - Simone van der Vlugt

“Spannend vanaf het begin, ontroerend en een sterk verhaal. Je wordt meteen in de wereld van Romée gezogen. Vlot geschreven, ik kon het boek niet wegleggen. Ideaal voor in de vakantie en sowieso als je behoefte hebt aan een spannend boek zonder bloedvergieten.”

 

Simone van der Vlugt De doorbraak

Een jonge vrouw loopt weg van huis vanwege haar tirannieke vader en breekt door als zangeres. Als het mis loopt in haar nieuwe leven gaat ze op zoek naar haar broer, de enige met wie ze een goede band had.

Verder lezen na De doorbraak?


Welk romantisch boek pak jij deze zomer?

Leestip van klantadviseur Jolande:
Stranddagboek - Emily Henry

“Als lezer voel je de chemie tussen Gus en January. Ze trekken elkaar aan, maar stoten elkaar ook af. Een haat-liefde verhouding die is ontstaan toen ze samen studeerden aan de universiteit. Het verhaal heeft indruk op mij gemaakt en ik heb het met veel plezier gelezen. Een absolute aanrader!”

 

Verder lezen na Stranddagboek?

E-books & luisterboeken

Geen plek in je koffer voor alle boeken die je graag wil lezen? Of droom je liever weg bij een luisterboek dan tegen de zon in te fronsen? Dan kun je terecht in de online Bibliotheek! Daar vind je namelijk ruim 35.000 e-books en 3500 luisterboeken. Je probeert de online Bibliotheek deze zomer drie maanden uit met het zomer abonnement. Ben je al lid? Lees dan hieronder hoe je gebruik kunt maken van de online Bibliotheek.

Meer over de online Bibliotheek

Welke biografie lees jij deze zomer?

Leestip van klantadviseur Gerben:
Jasper en zijn knecht - Gerbrand Bakker

“Een kritisch, oprecht en bij vlagen zelfs droogkomisch dagboek van Gerbrand Bakker, waarin de schrijver verhuist naar zijn tweede huis in de Eifel samen met zijn nieuwe enigszins gedragsgestoorde hond Jasper. Een meer dan interessante aanvulling in de privédomein reeks!”

 

Gerbrand Bakker Jasper en zijn knecht

Dagboek dat de auteur bijhoudt als hij zich samen met zijn hond Jasper terugtrekt in een oude woning in de Duitse Eifel.

Verder lezen na Jasper en zijn knecht?


Welke historische roman lees jij deze zomer?

Leestip van klantadviseur Frances:
De stof in haar handen - Bianca Pitzorno

"Ik werk zelf veel met stoffen en in de zomerhitte heb ik soms geen zin om achter de naaimachine te kruipen. Dit boek biedt dan uitkomst! Met De stof in haar handen ga je op reis naar het Italië van het begin van de 20e eeuw en leer je in het verhaal verschillende bijzondere vrouwen kennen."

 

Bianca Pitzorno De stof in haar handen

Aan het begin van de 20e eeuw werkt een jonge vrouw op Sardinië als naaister en strijdt zij voor haar onafhankelijkheid.

Verder lezen na De stof in haar handen?


Welk non-fictie boek lees jij deze zomer?

Leestip van klantadviseur Iman:
Slaap - Matthew Walker

“Dit boek maakt heel veel aspecten van slaap inzichtelijk. Het verbreedt je kijk op slapen en de functie van slapen. Ik vond het heel boeiend.”

 

Verder lezen na Slaap?


Verder lezen na de zomer?