Lid worden van de bibliotheek

Online kun je het Alles-in-één-abonnement voor zowel jeugd als volwassenen en ons Digital only abonnement direct aanschaffen. Je betaalt via iDEAL en krijgt het pasje binnen vijf werkdagen thuis gestuurd. Handig! Met je pasje kun je terecht bij alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. 

Loop je liever even bij ons binnen voor het aanschaffen van een lidmaatschap? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk hier wanneer de bibliotheek bij jou in de buurt open is. Het Digital only abonnement kan alleen online afgesloten worden.

Digital only abonnement

Heb je het liefst al je boeken digitaal bij de hand? Het Digital only abonnement geeft je voor €42,- per jaar toegang tot duizenden e-books. Met de gratis e-books app van de Bibliotheek kun je ze ook op je smartphone, PC of tablet lezen. Meer informatie.

Jongeren abonnement

Voor jongeren van 18 t/m 21 jaar hebben we een speciaal abonnement: voor slechts 24,- per jaar (€2,- per maand) kun je lid worden van de bibliotheek.
Meld je aan in een van onze vestigingen of via de onderstaande link.

Leenwijzer

Kijk voor informatie over onze abonnementen, het abonnementsgeld, de eenmalige inschrijfkosten en de voorwaarden in onze leenwijzer.

Meedoen-regeling

De Bibliotheek Gelderland Zuid doet mee aan de meedoen-regeling van de Gemeente Nijmegen. Inwoners die hiervoor in aanmerking komen ontvangen binnenkort een brief.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van wat er georganiseerd wordt bij de bibliotheken van OBGZ? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.