Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Luisterboeken

LuisterBieb, de app voor luisterboeken

Thuis op de bank, onderweg naar je werk of wandelend in het park. Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken. Download de gratis app voor tablet of smartphone:


Hoe werkt het?

  1. Download de app

    in de App Store of Google Play

  2. Leen je favoriete luisterboeken

    3 weken lang, tot 10 titels tegelijk

  3. Luister waar en wanneer je wilt

    ook als je geen lid bent


Luisteren op CD?

In onze bibliotheek kun je diverse gesproken boeken vinden op cd. Dit boek kun je met een cd-speler altijd en overal beluisteren. Zo combineer je het lezen probleemloos met je dagelijkse bezigheden.

Luisterboeken op CD

Te laat begonnen met je literatuurlijst?

Er is in de Luisterbieb-app een speciale sectie 'Luisteren voor je lijst'. Hier kun je als scholier je boeken voor de literatuurlijst als luisterboek beluisteren, bijvoorbeeld in de bus of op de fiets op weg naar school, tijdens het sporten of in bed.

Online Bibliotheek

Moeite met lezen?

Lees je heel graag maar zijn de letters in de boeken te klein, wordt het boek te zwaar of vind je luisteren simpelweg fijner dan lezen? Dan heeft de Bibliotheek Gelderland Zuid de oplossing voor jou. Met grootletterboeken of luisterboeken lees je gewoon door.

Passend Lezen