Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Voorlezen voor kinderen 2+

12 maart 2020, van 12:00 tot 12:30 | Elke week | Kekerdom, Bibliotheek Kekerdom

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Luisteren naar spannende, grappige, vrolijke of ontroerende verhalen tussen de boeken in de bieb. Wie wil dat nou niet?

voorlezen

Laat je verrassen door het verhaal, de illustraties en de voorlezer. De voorlezers brengen allemaal mooie verhalen tot leven waarbij je lekker weg kan dromen. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s of de oppas mogen natuurlijk ook meeluisteren. 

 

 

Foto door Marcel Krijgsman

Tips voor leuke voorleesboeken

 • De walvis gaat in bad

  Susanne Strasser

  De walvis gaat heerlijk in bad. Schildpad heeft een zere rug en mag er ook bij. Bever heeft het koud, flamingo is vies. Ook zij mogen erbij van de walvis. Is er dan ook nog plek voor de ijsbeer, het kindje en zijn boot? Hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties. Vanaf ca. 2,5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De walvis gaat in bad

 • Wat ben jij lief

  Emiri Hayashi

  Beertje maakt mama wakker met een knuffel. Na een fijne dag samen krijgt Beertje een heerlijke knuffel voor het slapengaan. Vierkant hardkartonnen prentenboek met paginagrote illustraties in blauwe tinten met zilveren en fluorescerend roze accenten en voelelementen. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Wat ben jij lief