Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid voorlopig gesloten. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, all branches of the Bibliotheek Gelderland Zuid are closed until further notice. All activities in our libraries have been cancelled until the 1st of June. Click here for more information.

Voorlezen in twee talen 2+ | (Geannuleerd)

28 maart 2020, van 10:00 tot 11:00 | Nijmegen, Bibliotheek Zwanenveld

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ken jij Nederlands én Chinees? Kom dan luisteren naar mooie verhalen in beide talen.

voorlezen

Soms staat er een bepaald thema centraal, zoals de Kinderboekenweek (5 oktober) en het Chinees Nieuwjaar (18 januari). Op 28 maart zingen we Nederlandse en Chinese kinderliedjes. Geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar én hun ouders. Deze voorleesclub is ontstaan in samenwerking met Stichting Kai-Juan. 

Heb je een Engelse of Arabische achtergrond? Deze boeken kunnen je helpen je kindje Nederlands én Engels of Arabisch te leren.

 • De eerste schooldag van Milan

  Kathleen Amant

  Milan gaat voor het eerst naar school. De juf laat hem alles zien en stelt hem op zijn gemak. Voordat hij het weet, is de dag alweer voorbij. Prentenboek met eenvoudige illustraties in heldere kleuren. Vanaf ca. 2,5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De eerste schooldag van Milan

 • Opposites

  De draak is groot en de muis klein, en de ene auto is ver weg en de andere dichtbij. Vierkant hardkartonnen prentenboek over tegenstellingen met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties en tweetalige tekst. Vanaf ca. 3 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Opposites