Voordeel met je biebpas - Stadsschouwburg Nijmegen - Im wunderschönen Monat Mai

9 december 2017 | Stadsschouwburg Nijmegen, 20:15 uur

Kosten: €5,- korting met je bibliotheekpas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

'Im wunderschönen Monat Mai' is Reinbert de Leeuws veelgeprezen en bekroonde muziektheatrale visie op de liederen van Schumann en Schubert met actrice Katja Herbers in de hoofdrol en De Leeuw zelf op piano.

De welbekende romantische liederen bewerkte hij voor stem, piano en ensemble tot een eigenzinnige en kwetsbare, maar wonderschone cyclus. Een reis door het leven en de tragische liefde met alle menselijke emoties die daarbij horen.De rol van de zangeres/actrice is expressief en bewogen, het gaat zowel om acteren als zingen. Reinbert de Leeuws kiest hiervoor een niet geschoolde stem, juist om het kwetsbare en theatrale aspect te benadrukken. Deze rol zit de jonge, internationaal bekende actrice Katja Herbers als gegoten. In 2008 werd 'Im wunderschönen Monat Mai' bekroond met een Edison.

vocaliste/actrice Katja Herbers
piano Reinbert de Leeuw driemaal zeven
liederen naar Schumann en Schubert


Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 1 kaart met korting bestellen.


Hoe werkt het?
De actiecode voor deze voorstelling is: bieb
Het werkt als volgt:
Bestel je kaarten online*, gebruik de actiecode bieb en maak gebruik van de korting.
*log in met je account, plaats het concert in je winkelmandje, klik op stoelkeuze en afrekeningen, vul de actiecode in, kies je stoelen en het betreffende prijstype en ga verder naar afronden.

Je hebt voor het bestellen van een kaartje online een account nodig van de Stadsschouwburg en Concertgebouw de Vereeniging, of je kan er een aanmaken.Voor dit aanbod kan ook gebruik gemaakt worden aan de dagkassa of bij telefonische reservering (met vermelding van de actiecode 'bieb', tel.nr. kassa 024-3221100). Er komen dan wel €1,50 servicekosten per ticket bij.