Voordeel met je biebpas - Stadsschouwburg Nijmegen - Het Gelders Orkest, De spin die veel scheetjes laat 3+

8 oktober 2017 | Stadsschouwburg Nijmegen, 11:00 uur

Kosten: €5,- korting met je bibliotheekpas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Pffff… En even later weer… pffff. De scheetjesspin kan er niets aan doen! Hij heeft nu eenmaal honger en is dol op chili con carne. En daarvan krijg je lucht in je buik. Maar dát weet de scheetjesspin niet. Een ontwapenend kinderconcert voor de hele familie; over vriendschap, lekker eten en jezelf zijn!

Broer en zus Filemon en Clarinde Wesselink, respectievelijk schrijver en illustratrice van het ontroerende kinderboek De spin die veel scheetjes laat, snijden teder en toegankelijk een paar prachtige onderwerpen voor jong en oud aan. Arrangeur Toek Numan heeft er een ontwapenend kinderconcert voor de hele familie van gemaakt; over vriendschap, lekker eten en jezelf zijn!

De kinderconcerten van Het Gelders Orkest zijn altijd een feestje. Samen met uw kinderen of kleinkinderen genieten van klassieke muziek én een mooie voorstelling. De fantasie wordt geprikkeld en er valt veel te lachen. En, er is altijd een extra activiteit zoals de instrumententuin of schminken.

LET OP: korting uitsluitend geldig voor toegangsprijs volwassenen


Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 1 kaart met korting bestellen.


Hoe werkt het?
De actiecode voor deze voorstelling is: bieb
Het werkt als volgt:
Bestel je kaarten online*, gebruik de actiecode bieb en maak gebruik van de korting.
*log in met je account, plaats het concert in je winkelmandje, klik op stoelkeuze en afrekeningen, vul de actiecode in, kies je stoelen en het betreffende prijstype en ga verder naar afronden.

Je hebt voor het bestellen van een kaartje online een account nodig van de Stadsschouwburg en Concertgebouw de Vereeniging, of je kan er een aanmaken.Voor dit aanbod kan ook gebruik gemaakt worden aan de dagkassa of bij telefonische reservering (met vermelding van de actiecode 'bieb', tel.nr. kassa 024-3221100). Er komen dan wel €1,50 servicekosten per ticket bij.