Voordeel met je biebpas - Stadsschouwburg Nijmegen - Hedda Gabler: Theater Utrecht

30 maart 2017 | Stadsschouwburg Nijmegen, 20:00uur

Kosten: €5,- korting met je bibliotheekpas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

‘Hedda Gabler’, de ruim honderd jaar oude klassieker van Henrik Ibsen, wordt in handen van regisseur Thibaud Delpeut een scherp portret van de hedendaagse generatie.

Mensen voor wie het leven tot nu toe een groots en meeslepend feest was, maar die nu met een kater wakker worden. Hoe kan het dat een volledig geslaagd bestaan aanvoelt als een totale mislukking? ‘Hedda Gabler’ is tegelijkertijd ook het ontluisterende en tragische verhaal van een vrouw die ten onder gaat aan haar eigen eerlijkheid.

Hedda, vertolkt door topactrice Karina Smulders, zit gevangen in een emotioneel vlakke en liefdeloze relatie met Tesman. De naïviteit van haar vriendin Thea vervult haar met weerzin. Haar vroegere minnaar Løvborg worstelt met zijn meeslepende levensstijl. Alleen in aartsvijand Brack vindt ze een geduchte tegenstander. Terwijl iedereen om Hedda heen langzaam zijn plek in het geheel vindt, slaat bij haar de paniek toe. Uit lijfsbehoud begint ze een gruwelijk spel van manipulatie, verleiding en destructie.
 

Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 1 kaart met korting bestellen.

Hoe werkt het?
De actiecode voor deze voorstelling is: bieb
Het werkt als volgt:
Bestel je kaarten online*, gebruik de actiecode bieb en maak gebruik van de korting.
*log in met je account, plaats het concert in je winkelmandje, klik op stoelkeuze en afrekeningen, vul de actiecode in, kies je stoelen en het betreffende prijstype en ga verder naar afronden.

Je hebt voor het bestellen van een kaartje online een account nodig van de Stadsschouwburg en Concertgebouw de Vereeniging, of je kan er een aanmaken.Voor dit aanbod kan ook gebruik gemaakt worden aan de dagkassa of bij telefonische reservering (met vermelding van de actiecode 'bieb', tel.nr. kassa 024-3221100). Er komen dan wel €1,50 servicekosten per ticket bij.