Voordeel met je biebpas - Stadsschouwburg Nijmegen - Dit zijn de namen, NTGendt

24 oktober 2017 | Stadsschouwburg Nijmegen, 20:00 uur

Kosten: €5,- korting met je bibliotheekpas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Duitse regisseur Philipp Becker voert NTGent aan in een enscenering van ‘Dit zijn de namen’ van Tommy Wieringa. Een groep vluchtelingen probeert een stad te bereiken.

De Duitse regisseur Philipp Becker voert het ensemble van NTGent aan in een enscenering van Tommy Wieringa’s ‘Dit zijn de namen’. Het stuk werd geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival 2016.

Wieringa situeerde zijn roman op het puin van een beschaving: een groep vluchtelingen is op de steppes achtergelaten door mensensmokkelaars en probeert al dolend het beloofde land te bereiken. Naarmate de tijd verstrijkt, groeien de ontberingen. Dat drijft hen ertoe een van hun reisgezellen, een zwarte man, te vermoorden. Vreemd genoeg lijkt het vanaf dat moment beter met ze te gaan. Uitgehongerd en verwilderd bereiken ze de buitenwijk van een stad. Politiecommissaris Beg buigt zich over hun zaak. Tot dan leidde hij het uitgeholde bestaan van een kleine corrupte ambtenaar. De komst van de vluchtelingen schudt hem wakker.

“Een heldere voorstelling. In een respectvol, uiterst plezierig tempo wordt aan veel nuances en overwegingen recht gedaan.” (de Volkskrant ****)


Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 1 kaart met korting bestellen.


Hoe werkt het?
De actiecode voor deze voorstelling is: bieb
Het werkt als volgt:
Bestel je kaarten online*, gebruik de actiecode bieb en maak gebruik van de korting.
*log in met je account, plaats het concert in je winkelmandje, klik op stoelkeuze en afrekeningen, vul de actiecode in, kies je stoelen en het betreffende prijstype en ga verder naar afronden.

Je hebt voor het bestellen van een kaartje online een account nodig van de Stadsschouwburg en Concertgebouw de Vereeniging, of je kan er een aanmaken.Voor dit aanbod kan ook gebruik gemaakt worden aan de dagkassa of bij telefonische reservering (met vermelding van de actiecode 'bieb', tel.nr. kassa 024-3221100). Er komen dan wel €1,50 servicekosten per ticket bij.