Voordeel met je biebpas - Stadsschouwburg Nijmegen - Hendrik Groen

15 februari 2018 | Stadsschouwburg Nijmegen, 20:00 uur

Kosten: €5,- korting met je bibliotheekpas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In de theaterversie van de bestseller ‘Pogingen iets van het leven te maken’ laten Hendrik Groen en zijn vrienden u meeleven met alle ups en downs in het verzorgingshuis. In tegenstelling tot het boek is niet alleen Hendrik Groen present, maar wordt het een levenslustige komedie waarin meerdere rollen van de rebellenclub worden vertolkt.

In deze levenslustige komedie is in tegenstelling tot in het boek niet alleen Hendrik Groen present, maar worden meerdere karakters uit de rebellenclub vertolkt. Regisseur Gijs de Lange heeft een verrassend concept voor ogen met jonge acteurs: “Omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.


Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 1 kaart met korting bestellen.


Hoe werkt het?
De actiecode voor deze voorstelling is: bieb
Het werkt als volgt:
Bestel je kaarten online*, gebruik de actiecode bieb en maak gebruik van de korting.
*log in met je account, plaats het concert in je winkelmandje, klik op stoelkeuze en afrekeningen, vul de actiecode in, kies je stoelen en het betreffende prijstype en ga verder naar afronden.

Je hebt voor het bestellen van een kaartje online een account nodig van de Stadsschouwburg en Concertgebouw de Vereeniging, of je kan er een aanmaken.Voor dit aanbod kan ook gebruik gemaakt worden aan de dagkassa of bij telefonische reservering (met vermelding van de actiecode 'bieb', tel.nr. kassa 024-3221100). Er komen dan wel €1,50 servicekosten per ticket bij.