Voordeel met je biebpas - de Lindenberg - George van Houts, Kom Plot

30 maart 2017 | Lindenberg, 20:00 uur

Kosten: €1,50 korting met je bibliotheekpas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Geen cabaret, geen toneel, geen lezing... maar een TED-talk, met humor, karakter en de ontsluiering van een angstaanjagend, verbijsterend, wereldwijd complot.

Samenzweringstheorieën, het wereldwijde web wemelt er van. Maar wat als het-tot-samenzweringstheorie-verklaren-van-alles-wat-buiten-de-officiële-lezing-der-dingen-valt nu eens zelf een samenzwering is? Een ridiculisering van mensen die geen genoegen nemen met de verhalen van overheden en machthebbers? George van Houts speelt/vertelt/onderwijst in deze voorstelling een aantal ’conspiracies’ die tientallen jaren later waarheid bleken te zijn. Om uiteindelijk het publiek mee te nemen in De Samenzwering waar we nu, anno 2016-2017, met zijn allen in meegezogen worden.
 

Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 1 kaart met korting bestellen.

Hoe werkt het?
Via bovenstaande link kan je en kaartje bestellen voor de voorstelling op de website van de Lindenberg. Je kunt in het aanschafproces kiezen voor een kaartje met 'bieb-korting'. Neem naast je toegangsbewijs ook je biebpas mee naar de voorstelling.