Voordeel met je biebpas - de Lindenberg - Lucky Fonz III

24 maart 2017 | Lindenberg, 20:30uur

Kosten: €2,- korting met je bibliotheekpas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Nieuwe liedjes, grappige conferences en bijzondere verhalen.

Met ‘Neurose, geur & maneschijn’ maakte de veelzijdige singer-songwriter Lucky Fonz III zijn debuut in het theater. De mix van muzikaliteit, humor en diepgang sloeg aan: “Subtiel en geestig”, noemde Dagblad van het Noorden het programma, dat tevens de aanzet vormde voor Lucky’s enthousiast ontvangen album ‘In je nakie’. Liedjes als ‘Linde met een E’ en ‘Zeilmeisje’ ontpopten zich tot regelrechte hits.
Eigenlijk is het onmogelijk om niet te vallen voor de charmes van Lucky Fonz III. Hoogste tijd dus voor een nieuwe onemanshow, met alle elementen waar hij zo geliefd om is: ontroerende liedjes, grappige conferences en bijzondere verhalen. ‘Superlekker’ dus!

 

Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 1 kaart met korting bestellen.

Hoe werkt het?
Via bovenstaande link kan je en kaartje bestellen voor de voorstelling op de website van de Lindenberg. Je kunt in het aanschafproces kiezen voor een kaartje met 'bieb-korting'. Neem naast je toegangsbewijs ook je biebpas mee naar de voorstelling.