Stadsschouwburg Nijmegen - Turks Fruit

18 april 2019 | Nijmegen, Stadsschouwburg Theaterzaal

Kosten: Voordeel met je Biebpas € 5,- korting op de normale toegangsprijs | Tijd: 20.00 uur

Turks Fruit vertelt de heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Hun relatie krijgt een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt. Vandaag kun je met korting naar de theaterbewerking van dit boek gaan.

Nu is er een toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: Turks Fruit. De autobiografische roman van Jan Wolkers heeft na bijna vijftig jaar nog niet aan kracht verloren en staat nog altijd hoog genoteerd op de boekenlijst van middelbare scholieren. Paul Verhoevens verfilming is met 3,6 miljoen bezoekers nog steeds de best bezochte Nederlandse film ooit. Hans Kemna, die indertijd de casting voor de film verzorgde, heeft ook voor deze toneelvoorstelling de acteurs gevonden.

Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 2 kaarten met korting bestellen. 

Hoe werkt het?
De actiecode voor deze voorstelling is: bieb.

Het werkt als volgt:
Bestel je kaarten online*, gebruik de actiecode bieb en maak gebruik van de korting.
*log in met je account, plaats het concert in je winkelmandje, klik op stoelkeuze en afrekeningen, vul de actiecode in, kies je stoelen en het betreffende prijstype en ga verder naar afronden.

Je hebt voor het bestellen van een kaartje online een account nodig van de Stadsschouwburg en Concertgebouw de Vereeniging, of je kan er een aanmaken. Voor dit aanbod kan ook gebruik gemaakt worden aan de dagkassa of bij telefonische reservering (met vermelding van de actiecode 'bieb', tel.nr. kassa 024-3221100). Er komen dan wel €1,50 servicekosten per ticket bij.

 

Vergeet niet om zowel bij aankoop aan de kassa als op de avond van de voorstelling je biebpas mee te nemen.

 

Turks fruit

Jan Wolkers

Tragikomische episoden, vol erotiek, dood en ellende, uit de relatie tussen een kunstenaar en de vrouw die hem verliet.

Bekijk dit boek